Een gestructureerd en doelgericht proces

U bent werkzaam in een inkoopfunctie en u ervaart dat het werk niet vanzelf gaat. Of u verwacht dat de functie-eisen in de toekomt gaan veranderen. U wilt dit aanpakken maar weet niet hoe. De coaching van inkoopplus is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach u helpt inzicht te krijgen in uw eigen functioneren en u begeleidt om hier veranderingen in aan te brengen. Coaching helpt u op die manier uw zelfkennis en uw zelfsturend vermogen te vergroten. U heeft meer regie en maakt bewuste keuzes bij lastige situaties in uw werk. Of kansen die er op uw pad komen.

Inkoopplus brengt samen met u eerst uw vraag en behoefte in kaart met behulp van een gedegen intakegesprek. Zodra we hebben vastgesteld waaraan gewerkt dient te worden, helpt Inkoopplus op een prettige en effectieve manier uw zelfkennis te vergroten, nieuwe of bestaande vaardigheden te ontwikkelen en deze toe te passen in uw dagelijkse praktijk. Het resultaat van coaching is u te begeleiden met uw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei in uw werk binnen het werkterrein van inkoop. U heeft uw gewenste vaardigheden ontwikkeld en kan deze in de praktijk bewust en sterk inzetten. U ontwikkelt daardoor meer plezier, zelfvertrouwen en succes in uw werk als professional of leidinggevende.

Contact

Klinkt dit voor u interessant? Maak vandaag nog een afspraak en ontvang deskundig advies. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen.

  06 23229851

leo@inkoopplus.com