Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen bedrijfscultuur, bedrijfsfase, werkomgeving, doelstellingen en uitdagingen. Iedere voorgelegde ontwikkelingsvraag wordt ontwikkeld vanuit dit perspectief. Wij kiezen voor een aanpak die wezenlijk resultaat oplevert en directe transfer biedt naar de dagelijkse praktijk. Onze aanpak kenmerkt zich door onze middelen en mogelijkheden aan te passen aan jouw omgeving en praktijk. Deze werkwijze wordt ook wel “blended learning” genoemd en zorgt ervoor dat je ontwikkeld wordt op een manier die het beste binnen jouw organisatie past. In gezamenlijk overleg kijken wij graag aan de hand van jullie vraag welke vorm van een incompany training of traject de meest effectieve oplossing is en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen jullie organisatie.

Een maatwerk training biedt je vele voordelen:

  • De inhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.
  • Een incompany training speelt in op de laatste ontwikkelingen in je organisatie of het vakgebied
  • Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
  • Een maatwerk training is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.

Waarom kiezen voor maatwerk training?
Professioneel en persoonlijk: de drive om de best mogelijke training te ontwikkelen zit in het bloed van Inkoopplus. Dat doen we vanuit een sterk advies over inhoud en aanpak en met een zeer betrokken organisatorische ondersteuning/begeleiding.
Excellente uitvoering: we leveren een unieke klantervaring. Om dat te realiseren werken we met gepassioneerde, ervaren trainers die hun sporen verdiend hebben en volledig op de hoogte van de meest actuele inzichten.
Focus op impactvolle en duurzame leerervaring: onze maatwerk training beklijven; daartoe verbinden we hoofd, hart en handen.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een maatwerktraject

Fout: Contact formulier niet gevonden.