Samen de juiste keuzes maken

U wilt de prestaties en bijdragen van uw leveranciers meer laten aansluiten op uw bedrijfsactiviteiten. Maar hoe doet u dat? Leveranciersmanagement is overkoepelend aan het gehele proces van inkoop tot beëindiging van contracten. Het richt zich vooral op het ontwikkelen van de prestaties van leveranciers voor uw organisatiedoelstellingen. Het doel van Inkooplus in haar aanpak voor leveranciersmanagement is om te komen tot de juiste keuze voor leveranciers, het bepalen van de gewenst samenwerkingsvorm tot en met het ontwikkelen van leveranciers nadat die keuzes gemaakt zijn.

Het begint bij het goed begrip hebben van uw visie, strategie en organisatiedoelstellingen. Hoe ziet uw primaire proces en huidig inkoopbeleid er uit? Vervolgens wordt vastgesteld wie uw meest relevante leveranciers zijn die veel invloed hebben op uw bedrijfsvoering. Vervolgens stellen we vast welke vorm van relatiemanagement u nodig heeft met deze leveranciers. Hier gaat het vooral om strategische potentie van de leveranciers, vorm van partnership en een op maat uitgewerkt ontwikkelplan voor deze leveranciers. Natuurlijk wordt veel aandacht besteed aan prestatiemanagement met de leveranciers en competenties van u medewerkers om invulling te kunnen geven aan deze gewenste ontwikkelingen voor uw bedrijfsstrategie.

Contact

Klinkt dit voor u interessant? Maak vandaag nog een afspraak en ontvang deskundig advies. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen.

  06 23229851

leo@inkoopplus.com