Advies begint bij goed begrip

Inkoopplus zorgt voor een gericht advies. Als u ontevreden bent over het functioneren van uw inkoop, dan wilt u weten hoe u dit moet aanpakken. In korte tijd wordt een gedegen analyse gemaakt dat voorzien is van de gewenste oplossingen. Met een planmatige aanpak en op creatieve wijze wordt het gewenste resultaat bereikt. Advisering kan op vele terreinen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van inkoopbeleid, het inrichten van contractmanagement of inhoud geven aan een kostenbesparingsprogramma, bij Inkoopplus kunt u met uw inkoopvragen terecht.

Het begint bij het goed begrip hebben van uw visie, strategie en organisatiedoelstellingen. Hoe ziet uw primaire proces en huidig inkoopbeleid er uit? Vervolgens wordt een gedegen analyse gemaakt van uw uitgavepatroon, leveranciersbestand en inkoopcategorieën. Met de OGSM methode wordt de gewenste inkoopstrategie vastgesteld. Hieruit volgt de advisering en de acties die nodig zijn voor een passend inkoopbeleid bij u bedrijf. Vanzelfsprekend hoort daar een implementatieplan bij.

Contact

Klinkt dit voor u interessant? Maak vandaag nog een afspraak en ontvang deskundig advies. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen.

  06 23229851

leo@inkoopplus.com